Waar werkt Jurriaan Nijkerk?

 

 

Het werkterrein ligt hoofdzakelijk in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Tsjechië. Gewerkt wordt vanuit de vestigingsplaats in Groesbeek, of vanuit Poederlee in België. Voor studiofotografie wordt een mobiele studio opgezet bij de klant of er wordt studioruimte op locatie ingehuurd per job, zoals gebruikelijk in de filmwereld.

 

Bij locatiefotografie wordt zo mogelijk een route gepland waarbij meerdere opdrachten voor meerdere opdrachtgevers worden gedaan. Het komt voor dat de fotograaf dan meerdere dagen in een bepaalde regio verblijft. Hiermee kan een aanzienlijke besparing op reistijden en kosten worden bereikt.

 

Dit gaat ook op voor de luchtfotografie, op een vlucht wordt er op dezelfde wijze gewerkt, dit levert een besparing op de vluchtkosten (toestel en vlieger). Tijdens een ‘rondje Nederland’ worden al gauw 40 objecten gefotografeerd. Gevlogen wordt vanaf Teuge en Zestienhoven.

 

Voor de klant kan dit betekenen dat er één fotograaf op pad is die bekend is met haar of zijn specifieke eisen en dat de briefing minder tijd neemt. Zo wordt een continue kwaliteit op technisch en inhoudelijk terrein gewaarborgd.

 

 

Terug naar af